De zeven beste tips om een wc snel te ontstoppen

De zeven beste tips om een wc snel te ontstoppen

Er zijn niet veel viezere problemen in het huishouden dan een wc die verstopt is en niet meer doorgespoeld kan worden. Vooral als er net een grote boodschap is gedaan die niet weggespoeld kan worden, is dat voor veel mensen een grote ergernis. Wat zijn precies de oorzaken van een verstopte wc? Hoe kun je voorkomen dat uw toilet niet meer doorgespoeld? En vooral: wat kun je eigenlijk doen om een vastgelopen wc weer snel aan de praat te krijgen. Met onderstaande handige tips helpen we u om uw verstopte toilet snel schoon te kunnen maken. Zodat iedereen in huis, of bijvoorbeeld visite, weer fatsoenlijk naar het toilet kan zonder daar een stinkend en smerig hok aan te treffen.

Lees meer: De zeven beste tips om een wc snel te ontstoppen

Ontstopping afvoer en riolering door ontstoppingsdienst

Wanneer u last heeft van een verstopping van de afvoer of de riolering kunt u te maken krijgen met gevolgen die zich op allerlei manieren kunnen uitten. Een bekend gevolg van verstopping is dat uw bad, douche of wasbak niet meer leegloopt en het water erin blijft staan. Of nog lastiger is misschien wel het toilet dat niet meer doorspoelt en zelfs overstroomt. Maar ook rondom uw woning kunt de gevolgen van een verstopping ervaren. Zo kunnen afvoerputjes bij hevige regelval het water niet meer aan en overstromen. Veel verstopping kunnen gemakkelijk zelf nog op te lossen zijn, maar heeft u op moeilijk bereikbare plekken een verstopping dan is het aan te raden om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Lees meer: Ontstopping afvoer en riolering door ontstoppingsdienst

Ontstoppen afvoer keuken

Ontstoppen afvoer keuken

De keuken is een van de belangrijkste ruimtes van de hele woning, dat is zeker. Het is echter ook een van de ruimtes die het meest kwetsbaar is voor problemen met waterleidingen, zoals verstopping. Als een verstopping zich voordoet in een van de leidingen van de keuken (bijvoorbeeld aan de gootsteen), dan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk en op professionele wijze wordt ingegrepen.

Lees meer: Ontstoppen afvoer keuken

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Een van de belangrijkste onderdelen in een woning is de wijze waarop de woning van verwarming en warmte voorzien wordt. Er zijn verschillende manieren om een woning te verwarmen. Met de keuze voor een verwarmingssysteem komt dan ook veel kijken, waarbij tegenwoordig de besparing op energie een belangrijke rol heeft gekregen.

Lees meer: Centrale verwarming

Copyright © 2016-2017 loodgieter MSM. Alle Rechten Voorbehouden