Loodgietersbedrijf Houthulst

Er zijn een aantal aspecten in uw huis die het leefcomfort enorm verhogen. Helaas zijn dit tevens de aspecten die voor problemen zorgen wanneer ze niet juist functioneren. Denk bijvoorbeeld aan het sanitair, de afvoer, uw CV ketel of de boiler. Zolang ze naar behoren werken is er niets aan de hand. Wanneer u onder een ijskoude douche staat terwijl het water niet wegloopt door het afvoerputje, maar wel in de huiskamer van het plafond druppelt, dan is de nachtmerrie compleet. Dan belt u loodgietersbedrijf Houthulst, eigenlijk zou u voor dit rampscenario zich voordoet al eens contact op kunnen nemen voor vrijblijvend advies.

Wacht niet tot het te laat is, neem direct contact op met loodgietersbedrijf Houthulst voor een vrijblijvend advies en een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

De kerntaken van loodgietersbedrijf Houthulst

  • Sanitaire werkzaamheden
  • Boiler en Centrale Verwarming
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Preventie en onderhoud
  • Spoed reparaties en vervanging

Wat kan loodgietersbedrijf Houthulst voor u betekenen?

Allereerst kunnen we aangeven dat u zelf veel werkzaamheden in huis kunt uitvoeren wanneer u dat wenst. De loodgieter Houthulst staat voor u klaar wanneer dit nodig is, en levert steeds opnieuw maatwerk voor elke klant. Advies over preventie en onderhoud behoort ook tot ons dienstenpakket. Onze diensten bestaan onder andere uit:

Sanitaire werkzaamheden

Heeft u zojuist een nieuwe woning betrokken? Neem dan contact op met het loodgietersbedrijf Houthulst om de badkamer op de juiste wijze in te richten. Bij een bestaande woning kunt u voor onderhoud en reparatie terecht bij de loodgieter MSM. Een verstopping is vaak zelf op te lossen, het kan wel een symptoom zijn van een groter probleem. Preventieve maatregelen sparen geld uit op termijn.

Boiler en Centrale Verwarming

De verwarming van de woning en water moet juist werken, in elk seizoen en op ieder moment. Sinds 2007 is het verplicht bij wet om uw CV ketel regelmatig te laten controleren door een specialist. Niet alleen kan loodgietersbedrijf Houthulst deze controles uitvoeren, u krijgt ook advies over energiebesparing en optimaal gebruik van uw gas, elektriciteit of stookolie.

Rioleringswerkzaamheden

Waar gaat het water heen na het doorspoelen van het toilet, na een verfrissende douche of na het reinigen van de vaat? Wat er zich achter de wanden afspeelt is voor de meeste mensen onzichtbaar, toch kan er veel mis gaan. Het loodgietersbedrijf Houthulst kan bij verstoppingen direct hulp bieden. Ook bij lekken, vochtplekken en vreemde geurtjes in huis kunt u contact opnemen.

Preventieve maatregelen loodgietersbedrijf Houthulst

Vaak wordt de loodgieter ingeroepen bij noodgevallen. Dat is begrijpelijk maar vaak is dit te voorkomen door regelmatig de afvoer, ketel, boiler en sanitair te controleren. U kunt een deel van deze werkzaamheden zelf uitvoeren, enkele specifieke loodgieterswerkzaamheden kunt u beter uitbesteden. Regelmatige controle en onderhoud kan u op termijn veel geld besparen omdat dure spoedreparaties niet meer nodig zijn. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u in hartje winter onder een koude douche staat.

Neem vandaag nog contact op met loodgietersbedrijf Houthulst, de specialist bij u in de buurt voor meer informatie en een vrijblijvend aanbod.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 loodgieter MSM. Alle Rechten Voorbehouden