Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

Opzoek naar een ontstoppingsdienst ? Neem vandaag nog contact op met loodgieter .

Is uw WC verstopt? Loopt het water in de badkamer niet of nauwelijks weg? Is er een onaangename geur waar te nemen in huis of ontstaan er vochtplekken op de wanden? Neem dan direct contact op met de ontstoppingsdienst . U kunt zelf aan de slag gaan, houd er wel rekening mee dat symptoombestrijding vaak op termijn kan leiden tot grotere problemen met een bijbehorend prijskaartje. De ontstoppingsdienst staat niet alleen voor u klaar in noodsituaties. Maar kan ook preventief onderhoud plegen en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Heeft u verstoppingen in huis die u zelf niet kunt oplossen? Neem direct contact op met de ontstoppingsdienst voor een afspraak op korte termijn.

Werkzaamheden van de ontstoppingsdienst

Onze specialisten komen veel situaties met verstoppingen in huis tegen. Een aantal van deze problemen zijn te voorkomen, of in elk geval uit te stellen. Hier zijn enkele voorbeelden van problemen waar de ontstoppingsdienst vaak bij aan te pas moet komen:

Afvoer in de keuken verstopt:

Er worden teveel etensresten door de afvoer gespoeld. Ook olie en vet verdwijnt nog te vaak door de gootsteen. Deze afvalproducten gaan zich hechten aan de afvoerbuis waardoor de buis op den duur verstopt raakt. Veeg uw serviesgoed af alvorens deze af te spoelen. Dat geldt ook voor servies in de vaatwasmachine.

Meer informatie over afvoer in de keuken verstopt en ontstoppen.

Doucheputje in de badkamer verstopt

Een mens verliest dagelijks zo’n honderd haren. De meeste verliest u tijdens het douchen. Wanneer er personen met lang haar in huis wonen kan dit voor verstoppingen zorgen. Er zijn ontstoppingsmiddelen maar die zijn vaak dermate agressief dat de afvoerpijpen ook aangetast worden. Dan wordt het probleem nog vele malen groter en moet de ontstoppingsdienst er zeker aan te pas komen.

Verstopping in de riolering

Het kan ook zijn dat verstoppingen elders in de pijpen voorkomen. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan. Afvalwater tussen muren kan voor enorme stank in huis zorgen of vochtplekken op de wanden. Schakel bij dit soort symptomen direct ontstoppingsdienst in, dit soort verstoppingen kunnen na verloop van tijd veel schade aanrichten.

Herkent u deze problemen? Neem gerust even contact op met ontstoppingsdienst voor meer advies, informatie en een overzicht van onze diensten en tarieven.

Wat doet de ontstoppingsdienst ?

Verstoppingen moeten doorgaans snel opgelost worden. Ontstoppingsdienst is goed bereikbaar en snel inzetbaar om vrijwel elke verstopping snel en efficiënt op te lossen. Door gebruik te maken van moderne materialen en gespecialiseerde vakmensen worden verstoppingen snel opgespoord en verwijderd. In een aantal gevallen zijn er nieuwe buizen nodig, of moeten er reparaties uitgevoerd worden. U krijgt vooraf een duidelijke indicatie van de kosten, bij ontstoppingsdienst zijn de tarieven voor ontstopping en voor reparatiewerkzaamheden erg scherp.

Zelf oplossen?

In veel gevallen is ontstoppingsdienst inschakelen sneller dan het zelf uitvoeren, het is nu eenmaal ons vak. U kunt soms (tijdelijke) werkzaamheden uitvoeren, zorg altijd dat u geen sanitair of buizen beschadigd met harde of scherpe materialen. Zo kunt u uiteindelijk voor nog veel hogere kosten komen te staan. We informeren u graag over de zaken die u zelf (voor tijdelijke aard) uit kunt voeren, en de werkzaamheden waarvoor u beter ontstoppingsdienst kunt inschakelen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 loodgieter MSM. Alle Rechten Voorbehouden